Bagaimanakah saya boleh mengambil tiket?

Jika anda telah menempah tiket kertas, anda boleh mengambil tiket anda di mana-mana stesen kereta api di Tanah Besar China atau daripada ejen tiket yang sah. Untuk mengambil tiket anda di kaunter tiket stesen kereta api, sila berikan kod pengambilan tiket anda dan kad pengenalan sah yang digunakan semasa tempahan dibuat untuk semua penumpang.

Jika anda telah membeli e-tiket, anda tidak perlu mengambil tiket kertas. Pastikan semua penumpang dengan e-tiket membawa kad pengenalan sah yang digunakan semasa tempahan dibuat sepanjang perjalanan.

Perhatian:

1. Semasa menaiki Guangzhou-Shenzhen-Hong Kong Express Rail Link, pastikan anda membawa dokumen perjalanan yang sah dan visa yang diperlukan.

2. Yuran akan dikenakan semasa mengambil tiket anda untuk Guangzhou-Shenzhen-Hong Kong Express Rail Link di Hong Kong. Oleh itu, jika boleh, kami mengesyorkan anda untuk mengambil tiket di Tanah Besar China. Yuran pengambilan tiket akan dikenakan seperti berikut: HK$10 untuk setiap tiket berharga bawah CNY 200, HK$20 untuk setiap tiket berharga dari CNY 200 ke CNY 300, HK$30 untuk setiap tiket berharga lebih CNY 300.

3. Untuk kereta api yang berlepas dari Stesen Kowloon Barat Hong Kong, sila sampai di stesen sekurang-kurangnya 45 minit sebelum waktu berlepas untuk mengambil tiket anda dan melengkapkan prosedur masuk dan keluar.